Четвер, 09.05.2024, 04:01
Приветствую Вас Гість | RSS

Боровеньківський НВК:ЗОШ Іст.-ДНЗ

Наше опитування
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 5
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Главная » Статьи » Новини

В категории материалов: 91
Показано материалов: 41-50
Страницы: « 1 2 3 4 5 6 7 ... 9 10 »

Сортировать по: Даті · Назві · Рейтингу · Коментарям · Переглядам

Сьогодні св'ято, і вкраїнські діти

Стоять врочисто, вишикувавши ряд.

Єдині ми, єдиної родини квіти

Зібравшись тут, в цей табір для малят.

Саме так розпочалось  свято, присвячене відкриттю пришкільного оздоровчого табору "Сонечко", яке знаходиться на території Боровеньківського НВК. До загону входять учні 1-7 класів у кількості 15 чоловік. До них на свято завітав Бог Сонця, який подарував дітям квітку радості та довіри. А для того, щоб дозвілля було приємним, веселим та спокійним, щоб порядок та дисципліна завжди були супутниками табору, діти принесли урочисту клятву жителя табору "Сонечко". Та для встановлення рівноправного партнерства, взаєморозуміння та поваги, вихователі табору також урочисто пообіцяли дотримуватись правил. Після свята учням було запропоновано уявити себе та зобразити на асвальті малюнок. Більшість з яких діти намалювали на патріотичну тематику. Отже, сподіваємося, що у душі кожного учня залишилась згадка про цей чарівний день.

Новини | Переглядів: 310 | Додав: Yulija | Дата: 08.06.2015 | Коментарі (0)

29. 05. 2015 року в НВК відбулося свято Останнього дзвоника. Із закінченням навчального року учнів та випускників привітав директор школи Ю. А. Чхайло - Тоцька, яка вручила першокласникам дипломи про успішне закінчення 1 класу, похвальні листи відмінникам Таран Дарині, Мяус Аліні ученицям 6 класу, Шевченко Дар'ї учениці 4 класу, подяки за активну участь у житті школи отримали Сачков Богдан, Жданова Сніжана, Матієшин Євген учені 6 класу, Ставицька Вікторія учениця 7 класу, Сачкова Анна учениця 8 класу, Карпов Віталій учень 9 класу. А випускникам побажала бути гідними творцями свого життя і справжніми патріотами своєї країни. До побажання директора приєдналися депутат Лебединської районної ради Гордіяш О.П., директор ПАТ "Лебідь" Сахно В.В., голова сільської ради Некепілий А.І., класнийкерівник Карпова Т.П., батьки та всі учні школи. В кінці святкової лінійки настала довгоочікувана хвилина,коли пролунав останній дзвоник. А для випускників - учнів 9 класу, він став першим кроком у доросле життя. Сподіваємося, що шкільні роки залишаться в пам'яті кожного випускника.

Новини | Переглядів: 273 | Додав: Yulija | Дата: 08.06.2015 | Коментарі (0)

З 11.05.2015 по 15.05. 2015 р. було проведено "Тиждень безпеки дитини". З метою навчання дітей основам безпеки життєдіяльності у Боровеньківському НВК були проведені заходи-оповіщення, збір постійного складу навчального закладу, проведені протипожежні та евакуаційні заходи. вчитель Грузд В.М. провів виховний захід з учнями 1-9 кл. на тему "Стихійні лиха". Учні школи ознайомились з найбільш характерними для місцевості України надзвичайними ситуаціями. Дітям було запропоновано розгадати кросворд, пограти в гру "Збери слово", "Знайти відповідність". Також переглянули презентацію "Стихійні лиха", яка дуже зацікавила учнів. В кінці заходу вчитель перевірив засвоєнні знання учнів за допомогою тестів та вікторини. А взагалі, учням Боровеньківського НВК дуже сподобовся "Тиждень безпеки дитини", адже кожного дня діти отримували щось нове для себе, удосконалювали свої дії на випадок надзвичайної ситуації.

Новини | Переглядів: 302 | Додав: Yulija | Дата: 20.05.2015 | Коментарі (0)

 Учні НВК 9 травня пирйняли активну участь у підготовці та проведенні мітинга з нагоди відзначення Дня пам'яті та примирення та 70 - річниці Перемоги над нацизмом у Європі: поклали квіти до меморіалу загиблим воїнам  - односельчанам у Другій світовій війні, провели флешмоб "Квітка пам'яті", під час якого роздали паперові квіти маків всім учасникам мітингу як символ відзначення Дня пам'яті та примирення, вшанували память про загиблих хвилиною мовчання.

Новини | Переглядів: 280 | Додав: Yulija | Дата: 17.05.2015 | Коментарі (0)

Всі ми радо вас вітаєм
В Боровенській школі,
Вам усім ми побажаєм
І щастя, і долі.

Саме з цих слів розпочалося привітання гостей закаду учнями Боровеньківського НВК . Так 06.04.2015 року у нашому закладі відбулося засідання творчої групи вчителів російської мови та світвої літератури. Так , як російська мова займає особливе місце на «мовній карті» світу і відноситься до великої мовної «сім'ї» родинних індоєвропейських мов, тому діти у нашій школі залюбки її вивчають. Після привітання, гості змогли ознайомитися із традиціями турецького чаювання у маленькому чайному домі. А потім вчитель російської мови провела конкурс «Знатоки русского языка», де змагалося дві команди «Умники» і «Знайки». В ході запеклої боротьби перемогу отримала команда «Знайки». Далі творча група обговорила деякі питання по темі «Нестандартні підходи у викладанні російської мови в 5 класах згідно з вимогами нового Державного стандарту базової та повної загальної середньої освіти» та на прикінці візиту змогла потрапити та відпочити на уявній галявині, на яку повела їх психолог ….
Швидко минув час як для гостей закладу, так і для вителів та учнів  НВК. Багато слів подяки було почуто за цікаво проведений час. А найбільш приємно було побачити усміхнені та задоволені обличчя вчителів російської мови по закінченю семінару. Нам було дуже приємно бачити Вас у нашій домівці- Боровеньківському НВК.

 

Новини | Переглядів: 314 | Додав: Yulija | Дата: 17.05.2015 | Коментарі (0)

З 22 квітня по 28 квітня в навчальному закладі проходив тиждень охорони праці.

Так, протягом тижня ОП під керівництвом вчителя ОБЖ Грузда В.М. було поповнено та оновлено куточки протипожежної безпеки, дорожнього руху та іншу наочну агітацію; відпрацьовано заходи по евакуації працівників та учнів навчального закладу на випадок пожежі; докомплектовано пожежні щити первинними засобами пожежогасіння.

Директором НВК проведено інструктажі з ТБ згідно вимог нормативних документів.

Вчителем образотворчого мистецтва Полозун С.М. організовано та проведено конкурс плакатів на протипожежну темитику серед учнів 6-9 класів.

Вчителем основ здоров'я проведено відкриту виховну годину на тему: "Пожежна безпека в будинку". На виховній годині була проведена бесіда про правила евакуації з будинку та інших приміщень, практичні вправи по виклику пожежної служби та гра "Врятуй свого товариша".

Підсумки Тижня охорони праці підведено на лінійці.

 

Новини | Переглядів: 298 | Додав: Yulija | Дата: 13.05.2015 | Коментарі (0)

На виконання наказу відділу освіти Лебединської районної адміністрації  № 141 – ОД  від 17.04.2015 «Про заходи, пов’язані з 29-ми роковинами Чорнобильської катастрофи»,  районних заходів пов’язаних з 29 - роковинами Чорнобильської катастрофи та з метою належного вшанування учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС, увіковічення пам’яті жертв техногенної катастрофи, розвитку в учнів знань про Чорнобильську катастрофу, виховання людяності, поваги, бажання захищати навколишнє середовище, в навчальному закладі було проведено ряд заходів:
- вчителем основ здоров’я Груздом В.М.  було проведено виховний захід «У зоні небезпеки», де учні мали можливість наочно ознайомитися з масштабами лиха  та його наслідками, вшанувати пам'ять про загиблих хвилиною мовчання;
- учні 6-8 класів  підготували та оформили  виставку фотоматеріалів, взятих з мережі Інтернет про наслідки Чорнобильської катастрофи;
- вчителем образотворчого мистецтва Полозун С.М. та учнями 8 класу випущена стіннівка про події Чорнобильської катастрофи.
- в бібліотеці школи оформлена виставка літератури «Чорнобиль не має минулого», з якої діти мають змогу ознайомитися зі страшною правдою того часу.

-в музейній кімнаті школи була оформлена тематична виставка присвячена роковинам Чорнобильської катастрофи;
- завершився тиждень пам’яті  конкурсом учнівських малюнків, присвячених збереженню навколишнього середовища «Ми не допустимо другого Чорнобиля. Ми – за чисте майбутнє!»;
- інформацію про проведення  заходів та  фотоматеріали розміщено на шкільному сайті.

 

Новини | Переглядів: 247 | Додав: Yulija | Дата: 04.05.2015 | Коментарі (0)

У Боровеньківському НВК проведено конкурс на "Найкращу писанку".  
У кожного народу є свої національні здобутки.Разом із вишиванками, рушниками, писанки є одними з найдавніших галузей нашого народного ужиткового мистецтва.
Так, учнями закладу було проведено виставку, в якій взяли участь учні 1-9 класів, а жюрі оцінили вироби учнів та визначили переможців. Ними стали: Таран Дарина учениця 6 класу, Шевченко Даря учениця 4 класу, Жданова Сніжана учениця 6 класу.
Всі учасники були нагороджені грамотами, а переможці цінними призами.

 

Новини | Переглядів: 282 | Додав: Yulija | Дата: 27.04.2015 | Коментарі (0)

    З метою організації відпочинку, оздоровлення і змістовного дозвілля дітей під час весняних канікул у НВК було розроблено ряд заходів, складений і затверджений план роботи на канікулярний період.
 Класоводами і класними керівниками були проведені інструктажі з ТБ та правил поводження біля водойм, у лісі, біля проїзної частини дороги та в громадських місцях під час весняних канікул, бесіди по профілактиці поширення гострих респіраторних, інфекційних захворювань, травматизму.
У НВК в канікулярний час були створені умови для активного відпочинку та змістовного дозвілля учнів, до якого в першу чергу були залучені діти „групи ризику” та діти з деструктивних сімей.
23.03.15 для учнів 1- 9 класів була проведена вікторина «Держави і народи світу». У вікторині брало участь  три команди, які мали такі назви: «Європа», «Азія», «Америка». При проведенні вікторини вчитель географії підгодовував такі конкурси: «Музичний», «Унікальний острів», «Сумна країна», «Столиці світу», «Рослини на гербах», «Народи Азії».
Під час канікул  для  учнів 6-9 класів були проведені спортивні змагання з настільного тенісу,  шахматно - шашковий турнір, внутрішкільнізмагання з футболу серед учнів 6-9 класів, спортивні естафети.

24.03.2015 р. вчитель інформатики  Івахно Т.М. провела заняття з учнями 1-9 класів «Золоті правила роботи з комп’ютером ». Вчитель провела комплекс вправ для зняття втоми від роботи за комп’ютером.
25.04.2015 р. вчителем трудового навчання було проведено заняття з учнями 3-9 класів на тему «Чарівний папір». На занятті діти вчилися складати птаха. Поглибили знання у визначенні характерних особливостей будови птахів. Учні з задоволенням працювали з папером в техніці орігамі.
26.03.15 р. вчитель біології В.М.Грузд провів екскурсію з учнями 1-6 класів до Боровеньківського лісництва. Під час екскурсії відбулася зустріч з помічником лісничого Березою О.М., який провів бесіду з протипожежної безпеки в лісі та бесіду про рідкісні рослини наших лісів.
Цього ж дня вчитель історії провела інтелектуальний марафон з учнями 7 - 9 класів на тему «Визначні люди Сумщини». Під час марафону учні ознайомилися з видатними людьми Сумщини, які були героями  Великої Вітчизняної війни.
27.03.15 р. відбулася гра -  змагання  «Що? Де? Коли?». Під час гри учні пригадали свої знання  з біології.
30.03.15 р. вчитель образотворчого мистецтва Полозун С.М. провела конкурс малюнків серед учнів 1-9 класів.  Вчитель математик провела годину спілкування з учнями 6-9 класу на тему: «Чому трапляються фатальні вечірки».  Під час години спілкування вчитель зачитала статтю «Фатальна вечірка», а потім разом з учнями обговорили її та зробили висновки: своє «ні» треба говорити досить твердо, а не двозначне «подивимося», «може бути», «не знаю». Не боязко й сором’язливо, а сміливо дивитися в очі. Впевнена в собі людина відмовляється саме так.
31.04.15р. бібліотекар школи провела екскурсію до сільської бібліотеки, де учні мали змогу ознайомитися з бібліотечним фондом книг  та ще раз впевнитися в тому, що потрібно більше читати. Цього ж дня вчитель фізкультури провела серед учнів спортивні змагання.
01.04.15 р. бібліотекар школи Карпова Т.П. провела акцію «Врятуй книгу». Під час цієї акції  учні «вилікували» книги, які потребували ремонту.
Після проведення акції серед учнів школи були проведені спортивні змагання з футболу.
02.04.15 р. класний керівник 6 класу Перевязко О.Б. провела  екскурсію в природу, під час якої учні спостерігали за птахами та рослинами.
03.04.15р. учні школи разом з вчителем  біології Груздом В.М.  відвідали Боровеньківське лісництво. Під час екскурсії помічник лісничого Береза О.М. розповів учням  про працівників лісництва, про техніку безпеки під час валки дерев, про прилад, яким визначають товщину та висоту дерев.
06.04.15 р. в НВК було відзначено  День здоров’я. В цей день були проведені змагання з футболу та волейболу.
07.04.15 р. учні школи готувалися до  зустрічі птахів: виготовляли та розвішували шпаківні, зустрічали птахів за давнім звичаєм з хлібом та піснями.
08.04.15 р. Учні школи разом з вчителями провели акцію «Посади дерево». Під час акції було посаджено саджанці берези, кущі смородини та калини.
09. та 10.04.15 р. Учні школи разом з вчителем  трудового навчання виготовляли писанки та крашанки до свята Пасхи
.

Новини | Переглядів: 312 | Додав: Yulija | Дата: 13.04.2015 | Коментарі (0)

У Боровеньківському НВК 09.04. 2015 року був проведений захід інформаційно -просвітницької кампанії з тематики

«Крим – це Україна», зокрема:
-    роздруковано та поширено плакати в навчальному закладі та сільському ФАПІ;
-    учні школи намалювали малюнки на тему: «Крим – це Україна»;
-    розміщення інформації про проведення кампанії на сайті навчального закладу.

 

Новини | Переглядів: 318 | Додав: Yulija | Дата: 13.04.2015 | Коментарі (0)

Вхід
Президент України
Верховна Рада
Міністерство освіт
СОІППО
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz