Четвер, 25.04.2024, 13:00
Приветствую Вас Гість | RSS

Боровеньківський НВК:ЗОШ Іст.-ДНЗ

Наше опитування
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 5
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Главная » Статьи » Новини

Весняні канікули

    З метою організації відпочинку, оздоровлення і змістовного дозвілля дітей під час весняних канікул у НВК було розроблено ряд заходів, складений і затверджений план роботи на канікулярний період.
Класоводами і класними керівниками були проведені інструктажі з ТБ та правил поводження біля водойм, у лісі, біля проїзної частини дороги та в громадських місцях під час весняних канікул, бесіди по профілактиці поширення гострих респіраторних, інфекційних захворювань, травматизму.
У НВК в канікулярний час були створені умови для активного відпочинку та змістовного дозвілля учнів, до якого в першу чергу були залучені діти „групи ризику” та діти з деструктивних сімей.
23.03.15 для учнів 1- 9 класів була проведена вікторина «Держави і народи світу». У вікторині брало участь  три команди, які мали такі назви: «Європа», «Азія», «Америка». При проведенні вікторини вчитель географії підгодовував такі конкурси: «Музичний», «Унікальний острів», «Сумна країна», «Столиці світу», «Рослини на гербах», «Народи Азії».
Під час канікул  для  учнів 6-9 класів були проведені спортивні змагання з настільного тенісу,  шахматно - шашковий турнір, внутрішкільнізмагання з футболу серед учнів 6-9 класів, спортивні естафети.

24.03.2015 р. вчитель інформатики  Івахно Т.М. провела заняття з учнями 1-9 класів «Золоті правила роботи з комп’ютером ». Вчитель провела комплекс вправ для зняття втоми від роботи за комп’ютером.
25.04.2015 р. вчителем трудового навчання було проведено заняття з учнями 3-9 класів на тему «Чарівний папір». На занятті діти вчилися складати птаха. Поглибили знання у визначенні характерних особливостей будови птахів. Учні з задоволенням працювали з папером в техніці орігамі.
26.03.15 р. вчитель біології В.М.Грузд провів екскурсію з учнями 1-6 класів до Боровеньківського лісництва. Під час екскурсії відбулася зустріч з помічником лісничого Березою О.М., який провів бесіду з протипожежної безпеки в лісі та бесіду про рідкісні рослини наших лісів.
Цього ж дня вчитель історії провела інтелектуальний марафон з учнями 7 - 9 класів на тему «Визначні люди Сумщини». Під час марафону учні ознайомилися з видатними людьми Сумщини, які були героями  Великої Вітчизняної війни.
27.03.15 р. відбулася гра -  змагання  «Що? Де? Коли?». Під час гри учні пригадали свої знання  з біології.
30.03.15 р. вчитель образотворчого мистецтва Полозун С.М. провела конкурс малюнків серед учнів 1-9 класів.  Вчитель математик провела годину спілкування з учнями 6-9 класу на тему: «Чому трапляються фатальні вечірки».  Під час години спілкування вчитель зачитала статтю «Фатальна вечірка», а потім разом з учнями обговорили її та зробили висновки: своє «ні» треба говорити досить твердо, а не двозначне «подивимося», «може бути», «не знаю». Не боязко й сором’язливо, а сміливо дивитися в очі. Впевнена в собі людина відмовляється саме так.
31.04.15р. бібліотекар школи провела екскурсію до сільської бібліотеки, де учні мали змогу ознайомитися з бібліотечним фондом книг  та ще раз впевнитися в тому, що потрібно більше читати. Цього ж дня вчитель фізкультури провела серед учнів спортивні змагання.
01.04.15 р. бібліотекар школи Карпова Т.П. провела акцію «Врятуй книгу». Під час цієї акції  учні «вилікували» книги, які потребували ремонту.
Після проведення акції серед учнів школи були проведені спортивні змагання з футболу.
02.04.15 р. класний керівник 6 класу Перевязко О.Б. провела  екскурсію в природу, під час якої учні спостерігали за птахами та рослинами.
03.04.15р. учні школи разом з вчителем  біології Груздом В.М.  відвідали Боровеньківське лісництво. Під час екскурсії помічник лісничого Береза О.М. розповів учням  про працівників лісництва, про техніку безпеки під час валки дерев, про прилад, яким визначають товщину та висоту дерев.
06.04.15 р. в НВК було відзначено  День здоров’я. В цей день були проведені змагання з футболу та волейболу.
07.04.15 р. учні школи готувалися до  зустрічі птахів: виготовляли та розвішували шпаківні, зустрічали птахів за давнім звичаєм з хлібом та піснями.
08.04.15 р. Учні школи разом з вчителями провели акцію «Посади дерево». Під час акції було посаджено саджанці берези, кущі смородини та калини.
09. та 10.04.15 р. Учні школи разом з вчителем  трудового навчання виготовляли писанки та крашанки до свята Пасхи.

Категория: Новини | Добавил: Yulija (13.04.2015)
Просмотров: 310 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід
Президент України
Верховна Рада
Міністерство освіт
СОІППО
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz