Четвер, 28.03.2024, 14:24
Приветствую Вас Гість | RSS

Боровеньківський НВК:ЗОШ Іст.-ДНЗ

Наше опитування
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 5
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Главная » Статьи » Новини

Під час зимових канікул

З метою організації відпочинку, оздоровлення і змістовного дозвілля дітей під час зимових канікул у НВК було розроблено ряд заходів, складений і затверджений план роботи на канікулярний період.
Класоводами і класними керівниками були проведені інструктажі з ТБ та правил поводження біля водойм, у лісі, проїзної частини дороги та в громадських місцях під час зимових канікул, бесіди по профілактиці поширення гострих респіраторних, інфекційних захворювань, травматизму.
 У НВК в канікулярний час були створені умови для активного відпочинку та змістовного дозвілля учнів, до якого в першу чергу були залучені діти „групи ризику” та діти з деструктивних сімей.
Новий рік це час здійснення мрій.  Під час свята здійснювалися мрії та побажання учнів. В НВК  новорічне дійство відбувалося в казковому лісі. Сюди завітали герої з казок різних країн світу:   баба Яга , дід Жара, Санта Клаус, листоноша Пєчкін. Ці герої веселилися разом з дітьми, грали в ігри, водили хороводи, співали пісні. Після того як діти разом із казковими героями подолали ряд перешкод, вони покликали Діда Мороза та Снігуроньку.Діти заспівали пісні, розповіли вірші. Дід Мороз та Снігуронька пригостили всіх учнів школи подарунками.

Учні отримали велике задоволення від новорічного свята.
У переддень Нового року весело було в нашій школі. Проводилися новорічні естафети. Це були комбіновані змагання . До них входили як спортивні, так і музичні естафети, літературні завдання. Всі учасники отримали нагороди від почесного гостя – Діда Мороза.
Учні  4 та 6 класу відвідали новорічну ялинку голови Лебединської районної адміністрації в м. Лебедині,  де отримали подарунки.  Дітям сподобалася новорічна вистава від якої вони отримали безліч позитивних вражень.
Вчитель початкових класів Смітія І.І. разом з учнями 4 класу провела захід : Майстерня Діда Мороза. Учні із задоволенням виготовили новорічні гірлянди, прикраси на ялинку, малювали Діда Мороза і Снігуроньку.
Під час зимових канікул учні школи відвідали краєзнавчий музей в м. Лебедині. Дітям дуже сподобалася екскурсія. Вони дізналися багато нового з історії рідного краю. Найбільш захопливою для них була розповідь про знайдені кістки мамонта на місці автостанції.
Під час канікул діти також переглядали новорічні казки та мультиплікаційні фільми. За традицією учні переглянули фільм  «Сам вдома». Також діти відгадували загадки, розгадували кросворди, декламували вірші.
Також учні відвідали Лебединську пожежну частину. Інспектор Олександр Синиця провів екскурсію пожежною частиною та розповів про роботу пожежників.
У НВК проводився виховний захід  «Нам свято веселе зима принесла». Цей захід був  присвячений зимовим  календарно – обрядовим святам.  На святі  діти співали  колядки,  веселі щедрівки,  показували  вертеп, , «водили  козу».
Кожного дня в НВК  проводилася святкова новорічна дискотека.

 

Категория: Новини | Добавил: Yulija (12.01.2015)
Просмотров: 538 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід
Президент України
Верховна Рада
Міністерство освіт
СОІППО
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz